Het langverwachte telefoontje

Dinsdagmiddag kwam het dan eindelijk: het langverwachte telefoontje. Er wacht een zoontje op ons in Zuid-Afrika! Hij heet Tebogo Paul, roepnaam Paul. Het is een mooi, vrolijk mannetje van 1 ½ jaar oud. We zijn heel dankbaar en blij met zijn komst.

Aanstaande donderdag, 24 oktober, moeten we al afreizen naar Johannesburg en Pretoria. We zullen daar drie weken moeten verblijven. Halverwege november hopen we met z’n drieën thuis te komen.

Als je het leuk vindt, kan je ons avontuur volgen in Zuid-Afrika. We hopen een blog bij te houden: http://afrikaansedroom.wordpress.com/ 

Vanaf volgende week zal mijn verlof in gaan. Dit zal duren tot eind januari. De zondagse kerkdiensten hoop ik vanaf 24 november weer te leiden. Ook zal ik na terugkomst aanwezig zijn bij de kerkenraadsvergaderingen en ben ik beschikbaar voor crisispastoraat en eventuele begrafenissen. Overig pastoraal werk zal door de wijkteams worden gedaan. Andere activiteiten worden door anderen overgenomen of gaan even niet door. Houd daarom de komende tijd de gemeentebrief en de website in de gaten voor het laatste nieuws.

Neem in de weken dat wij in Zuid-Afrika zijn in dringende gevallen contact op met uw wijkouderling of met onze scriba Jan Luuk van Dijk, tel. 588793.

We vinden het jammer dat we deze zondag niet in Hazerswoude zijn. We hadden jullie graag nog even gedag willen zeggen. Maar we blijven met elkaar verbonden in geloof, hoop en liefde.

 

Hartelijke groet,

ds. Marloes en Corné van Doorne