We hebben diverse zalen van verschillende afmetingen en met verschillende faciliteiten.

Zaal 1: vergaderruimte voor ruim 20 personen met vast projectiescherm en draadloos Internet
Zaal 2: werkkamer predikant, alleen voor intern (mede) gebruik
Zaal 3: vergader- en lesruimte voor 16 – 22 personen, bedraad Internet bij alle plaatsen, vast projectiescherm, gemoderniseerd, vaste vloerbedekking, goede akoestiek
Zaal 4: sfeervolle ruimte met bar, koffieapparatuur en brede toegang (schuifdeuren) naar de grote hal, bedraad en draadloos Internet. Zeer geschikt voor koffiedrinken, gespreksgroepen, feestjes en diners (ca 25 personen). Er is een directe toegang vanuit een grote keuken met alle faciliteiten.
Grote Zaal: grote ruimte voor ca 100 stoelen, internetaansluiting, projectiescherm en geluidsinstallatie voor recepties, ledenvergaderingen, lezingen enz.
Kerkzaal: Zeer grote zaal met ca 350 zitplaatsen, naadloos aan te vullen met de Grote Zaal door het wegschuiven van de tussenwand. Voorzien van geluidsinstallatie, projectieschermen, webradioaansluiting, bedraad en draadloos Internet. Kan naast kerkdiensten ook gehuurd worden voor passende vergaderingen van grote leden bijeenkomsten

Voor overleg over de huur graag een een e-mail sturen naar zaalhuurenkoffie@pghkorenaar.nl.

Het College van Kerkrentmeesters ( de verhuurder) behoudt zich het recht voor verhuur te weigeren. Bijvoorbeeld als verwacht wordt dat de huurder activiteiten voor heeft die in de ogen van de verhuurder niet passen bij het karakter van onze accommodatie, overlast kan geven aan de omgeving, verwacht wordt dat de huurder de accommodatie niet in de staat achterlaat waarin deze is verhuurd, enz. De verhuurder is niet verplicht zich over dit besluit te verantwoorden.