Het is mogelijk om Korenaar diensten ‘live’  of later te beluisteren en sinds 22 april 2016 te bekijken. Kerk TV in HD kwaliteit. De camerabediening wordt door het lid van het beamerteam dat ook de projectie verzorgt, bediend. De verbinding met de luisteraar / kijker  wordt voor ons verzorgd door de Stichting Intermediair Kerkomroep Nederland (sIKN).

Klik HIER voor de uitzending van een nu lopende dienst of voor een kerkdienst gehouden in de afgelopen twee maanden.

De dienst is ook te volgen op een tablet. Je kunt een gratis app voor de iPad (App Store) en tablets met Android (Google Play) downloaden. Zoek op Kerkomroep

Een handleiding voor het gebruik van de kerkomroep kan je downloaden door te klikken op Beelduitzending Korenaar volgen

Alle kerken die aangesloten zijn bij sIKN zijn door middel van deze app op een eenvoudige manier te volgen. Net als via de website zijn de diensten en vieringen live te volgen maar ook kunt u deze op een later tijdstip (nogmaals) meemaken via het archief.

Bij het openen van de Kerkomroep-app verschijnt een menu waarvandaan men verder navigeert door de app. Ook binnen deze app zijn er diverse zoekmogelijkheden zoals zoeken op provincie, plaats of specifiek op beelduitzendingen. De buttons zijn extra groot om de bediening eenvoudig te houden.

Onze kerk ligt in Zuid-Holland, Hazerswoude-Dorp, Protestantse Gemeente. Direct via “Protestantse Gemeente de Korenaar”

Bijzonder in het menu in de app is een button “Mijn kerken” waaronder elke gebruiker zijn of haar voorkeur kan plaatsen om op deze manier snel bij de kerk uit te komen waar men graag naar luistert of kijkt.