Gisteren kon u geen dienst volgen. Niet in de Korenaar, maar elders ook niet. U kunt dat nu alsnog doen. Er is tijdens de dienst wat bijgesteld aan de camera, maar het geluid is gebleven. Blijf dus kijken. Zie de verontschuldiging van sIKN hiernonder

Gisteren, zondagmorgen 2 december 2018, hebben wij een storing gehad op ons systeem. Door deze storing werd op de website abusievelijk niet aangegeven dat uw kerk aan het uitzenden was. De kijkers en luisteraars thuis konden daardoor de dienst/viering van uw kerk niet aanklikken en zodoende meekijken of luisteren. Dit, terwijl uw kerk wel gewoon aan het uitzenden was.

De storing is gevonden en opgelost. In de loop van de zondag werd het systeem actief en vanaf 15:50 uur was kerkomroep.nl weer helemaal actief.

Alhoewel de ochtenddienst(en) niet live bekeken en beluisterd kon worden, is de uitzending(en) op zondag vanuit de kerk welk geslaagd en is er dus ook een archief aangemaakt.

Naar de oorzaak van de verstoring doen wij deze week onderzoek.

Het spijt ons zeer dat deze verstoring plaats heeft gevonden, wij beseffen dat Kerkomroep voor vele mensen thuis dé manier is om wekelijks bij hun kerk betrokken te zijn. Dat zorgt er enerzijds voor dat we het heel vervelend vinden dat er een verstoring plaatsgevonden heeft en anderzijds zorgt het ervoor dat wij ons uiterste best doen om de systemen altijd beschikbaar te hebben voor de mensen thuis.

Met vriendelijke groet,

Daan van Heteren sIKN