Wat is het?

Bij een Running Dinner gaat men letterlijk bij elkaar aan tafel. Mensen stellen hun huis open voor gasten, anderen zijn gast aan tafel. De ene gang hier, de volgende daar. Zo leer je elkaar tijdens de maaltijd van een heel andere kant kennen.  In de bijbel wist men het al: aan tafel, daar komen de gesprekken op gang.

We gaan in groepjes (4-6 personen) bij elkaar thuis eten. Het voor- en hoofdgerecht eet je bij iemand thuis, en beide gerechten op een ander adres. Het nagerecht wordt geserveerd in de Korenaar, hier komen alle deelnemers weer bij elkaar om gezellig na te praten en ervaringen te delen.

Na aanmelding ontvang je kort voor of op 20 april bericht op welk adres je voor het voorgerecht wordt verwacht, en op welk adres je voor het hoofdgerecht wordt verwacht. De gastvrouwen of gastheren ontvangen ook kort van te voren de namen van mensen die bij hen komen eten. Het blijft dus een verrassing met wie je aan tafel gaat.

 

Voor wie?

Deze avond is bedoeld voor alle leeftijden. In de kerk wordt voor kinderopvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar gezorgd. Voor de jeugd van 13 tot ± 20 jaar is er in de kerk een apart programma.

 

Programma:     

17.00     voorgerecht bij iemand thuis

18.15     hoofdgerecht bij iemand anders thuis

19.45     nagerecht in De Korenaar

± 21.00 einde

 

Meedoen?

Je kunt op twee manieren meedoen:

–          als gast aanschuiven bij iemand anders en zelf ook 1 gang (voorgerecht of hoofdgerecht) verzorgen,

–          als gast aanschuiven (en zelf niet koken).

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Wel zal er een collectebus in de kerk staan voor een vrijwillige bijdrage in de onkosten.

 

Enthousiast geworden? Vul het aanmeldformulier in dat als bijlage bij deze Kerkklanken zit en lever het in in de doos op de meeleeftafel in de Kerk. Het formulier is ook te vinden op de steen in de hal van de kerk, of te downloaden. Klik daarvoor HIER . Het ingevulde formulier mag behalve in de doos op de meeleeftafel ook gemaild worden naar runningdinner@pghkorenaar.nl.

 

Vragen?

Vragen kunnen gesteld worden via ons email adres: runningdinner@pghkorenaar.nl of telefonisch bij een van de organisatoren:

Heleen Polderman         tel. 071-3416744

Marijke Westerman      tel. 0172-501610

Ellen Windhorst               tel. 0172-589940