Thema: Met hart en ziel – vieren en verbinden

We vieren op deze Startzondag onze verbondenheid met God en met elkaar. Dat doen we in een feestelijke kerkdienst en in een leuk programma er na. In de kerkdienst horen we hoe God zich verbindt met Abram. Abram wordt op reis gestuurd. Hij moet gaan naar het land dat God hem zal laten zien. Abram gaat, vol vertrouwen, zonder precies te weten waarheen. (Genesis 11:27-12:9)

We beginnen na de dienst met koffiedrinken. Bij een feestelijke dag hoort natuurlijk taart. Bakkers opgelet: wie wil iets lekkers voor ons bakken? Na de koffie is er de mogelijkheid om mee te doen aan een leuke fiets- of wandelpuzzeltocht waarin ook de ‘verbinding’ wordt gezocht. Ondertussen worden, hopelijk op het plein, de tafels gedekt voor een lekkere lunch. Bij de lunch willen we graag soep serveren. Daarom zijn we ook op zoek naar soepkokers.

Rond 14.00u is onze Startzondag afgelopen, maar iedereen is van harte uitgenodigd om nog te blijven om de viering van het 10-jarig bestaan van de Protestantse Kerk in Nederland mee te vieren. Deze kerkdienst wordt, in aanwezigheid van de koning en koningin, gehouden in Nijkerk. Om 14.30u wordt deze live uitgezonden op televisie. Wij vieren via een groot scherm mee.