Afscheid ds. Carla Melgers.

Zondag 28 januari is de afscheidsdienst van onze predikant, ds. Carla Melgers.
Na de dienst is er een gezellig samenzijn met onze vertrekkende predikant. Na de dienst bent u van harte welkom om koffie of thee te blijven drinken.
Wilt u ook blijven voor de lunch dan vragen we u om dit op de intekenlijst in de kerk aan te geven of een bericht te sturen naar info@pghkorenaar.nl

Intrede op zondag 4 februari.

De kerkenraad van de wijkgemeente ’t Spectrum te Waddinxveen is verheugd u uit te kunnen nodigen voor het bijwonen van de kerkdienst op zondag 4 februari 2024, waarin ds. C.C.A. Melgers uit Hazerswoude-Dorp verbonden wordt als predikant aan onze gemeente  en intrede zal doen. De verbintenis zal worden geleid door ds. R. de Reuver. De dienst begint om 15.00 uur in de Ontmoetingskerk, Groensvoorde 3, 2742 DJ Waddinxveen.
Voor u als genodigde is er plaats gereserveerd voor in de kerk. Na afloop van de dienst is er gelegenheid ds. Carla Melgers en haar echtgenoot Johan Langelaar de hand te drukken en elkaar te ontmoeten. Mocht u ds. Melgers na afloop van de dienst willen toespreken dan kunt u zich melden bij de scriba:
scriba-tspectrum@pgpknwaddinxveen.nl