Zingend de kerst tegemoet met het mannenkoor Vox Humana

Zondag 10 december is de tweede zondag van advent. Op deze zondagmorgen gaat in de Korenaar voor, ds. Piet Wilschut uit Alphen aan den Rijn. Piet Wilschut is net als twee andere Hazerswoudenaren, Jan Luuk van Dijk en Martien Heyker, lid van het mannenkoor Vox Humana in Leiden. Samen bedachten zij dat het een aardig idee zou zijn het mannenkoor uit te nodigen voor deze dienst en zo er samen een adventsdienst van te maken waarin diverse kerstliederen ten gehore worden gebracht en er ook ruimte is om samen te zingen.

Het mannenkoor Vox Humana heeft meer dan vijftig jaar zangervaring en ook een rijke kersttraditie. Daardoor heeft het koor ook een flink kerstrepertoire.
In deze dienst zal het koor dan ook een aantal kerstliederen laten horen en is er natuurlijk samenzang, maar ook na afloop van de dienst zal het koor nog enkele kerstsongs ten gehore brengen.
Vindt u het leuk om te komen luisteren of mee te zingen, dan bent u op zondag 10 december van harte welkom. De dienst begint om 10.00 uur.

Meer informatie over het koor kunt u vinden op hun website: www.voxhumanakoor.nl