Download onze nieuwe app!

Dit kun je met de app

Via de app blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, kun je gemakkelijk geven aan de verschillende collecte doelen, de agenda bekijken, berichten plaatsen of iemand opzoeken in het leden bestand en lid worden van 1 of meerdere groepen!

 

Geven via de app

Voor elke iDeal-transactie betaal je als bedrijf of kerk transactiekosten, bij onze app willen we de transactie kosten laag houden, zo gaan alle inkomsten rechtsreeks naar het goede doel. Dat doen we door te werken met een saldo wat in de app wordt opgeslagen. Je laadt dan één keer een tegoed in uw app waaruit je vanaf dat moment kan geven.

Zo werkt het

Je kunt in de app een bedrag kiezen waarmee je je saldo op wilt laden. Vervolgens stuurt de app je via iDeal veilig door naar de betaalomgeving van je eigen bank. Het door jou gekozen bedrag wordt dan automatisch naar de bankrekening van onze kerk overgemaakt en weergegeven in de app. Per week kun je een bedrag vanuit je saldo aan de collecte geven.

 

Wat zijn de grootste voordelen van collecteren via een saldo?

1. Met een saldo bespaar je transactiekosten
De iDeal transactie wordt mogelijk gemaakt door iDeal. Die rekent kosten voor de transactie. Die liggen rond de €0,35 en die besparen we door niet bij iedere collecte een iDeal transactie te doen maar te werken met een saldo.
2. Saldo = sneller
Door een saldo op te laden hoef je maar één keer via je bank-app geld over te maken. Je kunt dan in het vervolg met één klik op de knop collecte geven. Geen gedoe.

Kan ik ook geven aan een collecte zonder saldo?

Ja, dat kan. Dan betaal je wel de transactiekosten a €0,35.

Scan bovenstaande QR code met de camera van uw telefoon om de app meteen te downloaden!

Lukt het u niet om de app te installeren? Woensdag 16 februari kunt u tussen 19:30en 20:30 langskomen in de Korenaar en helpen wij u graag verder!