Wekelijks is er op donderdagavond een verzoekplatenprogramma tussen 19.30-20.30 uur. Elke week van het jaar! Te beluisteren via de kerkomroep op Internet. Dat kan via elke PC, maar uiteraard ook met de kastjes van de kerkomroep. Daarnaast verzorgen wij tegen de klok van half negen nog een overzicht van het nieuws uit de kerkbladen van de Protestantse Gemeente, Hervormde Kerk en de Rooms-katholieke Kerk.

Het team van Kerkomroep ‘Signaal’ staat ook dit jaar weer klaar voor het werk dat er ligt. Geen winterseizoen, maar twaalf maanden lang, proberen wij er te zijn voor onze luisteraars. Juist ook als velen op vakantie gaan, kan het verzoekplatenprogramma een belangrijke functie hebben voor onze luisteraars. Daarom ook in dit seizoen Kerkomroep Signaal!

Langs deze weg willen wij iedereen uitnodigen om eens een aanvraag in te dienen. Zomaar eens voor familielid of een bekende. U heeft geen idee hoeveel goed dat een mens kan doen. Het is bijzonder eenvoudig om een aanvraag bij ‘Signaal’ te krijgen. Er zijn maar verschillende mogelijkheden:

–          in de rode bus in zorgcentrum ‘Driehof’

–          in de rode bus in de hal van de kerk

–          telefonisch bij één van de teamleden

–          telefonisch op donderdagavond vanaf 19.00 uur (586799)

–          per e-mail: signaal@pghkorenaar.nl

Het werk van Kerkomroep ‘Signaal’ wordt verzorgd door een team van acht mensen die de presentatie van het verzoekplatenprogramma verzorgen en vier leden die de techniek voor hun rekening nemen. Wij hopen dat u enthousiast bent geworden om dit werk via aanvragen dan wel in ons team te ondersteunen. Enthousiast geworden?

Denk eens wat vaker aan de personen die we allemaal kennen en waarvoor een verzoek een complete verrassing is!