Ook dit winterseizoen is er in de Korenaar nog een cursusaanbod. Omdat we meer dan 200 inwoners van Hazerswoude-Dorp en omliggende Dorpen in de afgelopen 10 jaar computer/iPad vaardig hebben gekregen, neemt de vraag nu af, want jongere generaties hebben het op hun werk al geleerd. De vraag ia klein maar wie vragen heeft en wat op maat wil worden bijgespijkerd kan rustig langskomen omdat we het als onderdeel van ons inloopspreekuur individueel kunnen aanbieden. . Deelname aan cursussen of het inloopspreekuur staat open voor inwoners van Hazerswoude-Dorp en omliggende dorpen.

 

Aanmelden / inschrijven: Jan Luuk van Dijk tel. 588793 of computerclub@pghkorenaar.nl

 

Inloopspreekuur (kennisvragen en technische “EHBO”) : Iedere dinsdagmorgen tot eind maart van 9.30 – 11.00 u. Bij voorkeur even een e-mail of een telefoontje met het probleem/ de vraag op maandag.

 

Ons team
Jan Luuk van Dijk, Gerard de Graan, Robert Hagendoorn, Jan Jongenotter, Ben Kok, Harrie Rijven, John van der Voort, Chris Wendt en Piet Weijers

Wilt u meer weten, of heeft u belangstelling? Meld u aan via computerclub@pghkorenaar.nl Voor vragen kunt u contact opnemen met Jan Luuk van Dijk (588793) of Robert Hagendoorn (588332)