Braderie / plantenmarkt en veiling in “de Korenaar” 2017

Op zaterdag 7 oktober organiseert de Protestantse Gemeente Hazerswoude – Dorp weer de tweejaarlijkse braderie/plantenmarkt en veiling. Dit evenement staat nu voor de elfde keer op het programma van de protestantse gemeente en heeft een vaste plaats gekregen in de agenda van velen. Het belooft ook dit keer een gezellige dag te worden. Om 9.00 uur gaan de deuren open.

In en om de kerk zijn een 30-tal van vrijwilligers in touw voor dit evenement in 16 activiteiten en stands. Voor de jeugd is er enveloppen trekken en een grote kindermarkt waar tweedehands speelgoed, boekjes en knuffels kunnen worden gekocht. Het Rad van Avontuur staat in de hal waar in diverse rondes zowel kinder- als andere spullen worden “gedraaid” door de altijd enthousiaste Meinte Vierstra … en … voor een luttel bedrag doet u mee, er zijn heel mooie prijzen!

In de ontmoetingsruimte “de Dobber” (en bij mooi weer ook op het plein) is er koffie/thee eventueel met gebak of cake. Voor de lunch kunt U kiezen uit een aardig assortiment soep en belegde broodjes. Ook worden er wafels en poffertjes gebakken, kortom een mooie plaats om met uw vrienden in een ontspannen sfeer bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Op het plein aan de Dorpsstraat staat weer de plantenmarkt met een breed assortiment van bloeiende planten en bomen. Op de braderie worden in de diverse stands tweedehands spullen aangeboden maar ook kunt u terecht voor boeken, handwerkjes, kaarten, eigengemaakte jam en gebak, puzzels enz. De stands staan in de diverse ruimtes van de kerk. Ook de sjoelbak zal er weer zijn. Bij de bar in de grote zaal kunnen drankjes worden genuttigd.

S’middags om 15.30 uur gaat de veiling van kavels weer van start. Er zijn al veel kavels aangemeld. Al met al een zeer gevarieerd aanbod en voor elk wat wils. De opbrengst van deze braderie en veiling zal worden bestemd voor het renoveren van de Grote Zaal