Braderie / plantenmarkt en veiling inde Korenaar

Op zaterdag 5 oktober organiseert de Protestantse Gemeente Hazerswoude–Dorp weer de tweejaarlijkse braderie/plantenmarkt en veiling. Dit evenement staat nu voor de twaalfde keer op het programma van de protestantse gemeente en heeft een vaste plaats gekregen in de agenda van velen. Het belooft ook dit keer een gezellige dag te worden. Om 10.30 uur gaan de deuren van de Korenaar open.

In en om de kerk zijn vele vrijwilligers in touw om dit evenement tot een succes te maken. Er zijn verschillende activiteiten en stands. Het begint al op het voorplein van de Korenaar. Daar wordt een plantenmarkt gehouden. Binnen vindt de verkoop van brocante goederen plaats, er zijn bloemstukken te koop, er is een boekenmarkt. Maar ook kunt u terecht voor handwerkjes, kaarten, eigengemaakte jam en gebak, puzzels enz. De stands staan in de diverse ruimtes van de kerk. Ook de sjoelbak zal er weer zijn. Bij de bar in de grote zaal kunnen drankjes worden genuttigd. Het Rad van Avontuur zal er ook weer zijn en gedurende de hele braderie zullen rondes gedraaid worden en maakt u voor een luttel bedrag kans op heel mooie prijzen!

In de ontmoetingsruimte “de Dobber” is er koffie/thee eventueel met gebak of cake. Voor de lunch kunt U kiezen uit een aardig assortiment soep en belegde broodjes. Ook worden er wafels en poffertjes gebakken, kortom een mooie plaats om met uw vrienden in een ontspannen sfeer bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje. De braderie eindig om 14.30 uur

‘s Middags vanaf 15.00 uur gaat de bekende veiling weer van start. Er zullen vele, vooral ludieke kavels zijn. Van een maaltje biest tot een workshop schilderen en van een panklare haas tot een weekje uit. Al met al een zeer gevarieerd aanbod en voor elk wat wils. De opbrengst van deze braderie en veiling zal worden bestemd voor de helft voor het onderhoud van de kerk en de andere helft gaat naar twee bekende goede doelen, te weten het Koka children project in Ethiopië en het project Jantien in Gambia.