dan is er dit allemaal te doen voor jou:

 

Voorgaande jaren zijn er op de laatste zondag van de maand kerkdiensten georganiseerd waarin (meer) aangesloten werd bij het leven van mensen uit de middengeneratie (leeftijdsgroep 25-50 jaar). De invulling voor het nieuwe seizoen wordt afgestemd met de nieuwe predikant.

 

Eten met de dominee  (klas 1 t/m 4 VO)?

Op de eerste ? van de maand van ? tot ?

Catecheet:        ds.

Data:               ?

Samen eten is vanaf de start van de kerk belangrijk voor christenen.
Op de eerste donderdag van de maand staat het volgende op het menu:
een eenvoudige, maar lekkere maaltijd, gezelligheid en een goed gesprek over het geloof en het leven.

Zit je in klas 1 t/m 4 van de middelbare school dan ben je van harte welkom om aan te schuiven.

Volleybaltoernooi?

 

Sirkelslag Young?

datum ?in de Korenaar

Sirkelslag is hét interactieve, hypercreatieve en uitdagende themaspel. Het spel vindt tegelijkertijd in heel Nederland plaats. Het draait om een thema en bestaat uit een aantal afzonderlijke spelopdrachten. We moeten deze snel, goed en eerlijk uitvoeren, want hoe meer punten je verdient en hoe sneller je klaar bent, des te meer maken we kans op de grote Sirkelslagtroffee! Sirkelslag Young is voor jongeren van 12-16 jaar oud. We nodigen alle jongeren in Hazerswoude uit om mee te doen. Geef je op via: jeugd@pghkorenaar.nl

Jongeren-contactavond?

?

O.l.v.   de jeugdouderling en predikant

Speciaal voor jongeren tussen 16 en 25 jaar is er ook dit jaar een contactavond. We bespreken hetzelfde onderwerp als op de reguliere wijkavonden. De avond wordt begonnen met een maaltijd. Jongeren krijgen t.z.t. een uitnodiging.