Vanaf 26 oktober weer van start

 Zoals eerder in de GHK vermeld, gaat de Computerclub van de Korenaar vanaf 26 oktober weer van start en zijn de vrijwilligers elke dinsdagochtend weer aanwezig in de Korenaar in Hazerswoude-Dorp. U kunt dan op dinsdagochtend tussen 9.30 en 11.00 uur weer terecht met vragen over uw computer, laptop, tablet of smartphone. Echter het is géén inloopspreekuur, maar u wordt gevraagd om u tevoren aan te melden en ook aan te geven met welke vraag u zit. U kunt tot 24 uur tevoren u aanmelden en uw vraag sturen naar computerclub@pghkorenaar.nl
De medewerkers weten dan hoeveel mensen er komen en kunnen het aanbod regelen en er ook voor zorgen dat de juiste teamleden beschikbaar zijn. Het gaat hierbij om individuele vragen.
Een aantal mensen heeft zich gemeld om beter te leren omgaan met hun smartphone. Deze groep proberen wij apart te nemen en in de vorm van enkele sessies te helpen om meer uit hun mobiel te halen.

Installeren van software, updates van besturingssystemen kost soms uren. Dan maken de teamleden een afspraak wanneer u uw apparatuur weer kunt ophalen. De kosten voor deze hulp zijn: een bijdrage voor koffie of thee en een bijdrage voor hulp van €5 of €10 per keer.

Buiten de periode van het inloopspreekuur, dan wel als iemand niet in staat is naar de Korenaar te komen of een vaste PC thuis heeft, kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoek aan huis. Meld u aan via computerclub@pghkorenaar.nl; en vermeld uw telefoonnummer. Dan nemen zij contact met u op en maken een afspraak op maat.

Graag tot ziens bij de computerclub van de Korenaar.