Filmavonden in de Korenaar

Op vrijdagavond 18 oktober 2019 is er om 20.00 uur de eerste van  een reeks filmavonden in de Korenaar, Dorpsstraat 183, Hazerswoude-Dorp.

Voor € 5,00 heeft u een gezellige en fijne filmavond. Vanaf 19.30 uur staat de koffie staat klaar. De organisatoren hopen weer veel bezoekers te mogen ontvangen. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar, onder het genot van een drankje, na te praten over de film of gezellig bij te praten.


De eerste film van dit seizoen is GREEN BOOK

Een inspirerend, hartverwarmend en waargebeurd verhaal over de hechte vriendschap tussen een uitsmijter (Viggo Mortensen) en concertpianist (Mahershala Ali); die gedwongen worden hun verschillen opzij te zetten om de meest onvergetelijke reis van hun leven te maken.

Wanneer pianist Don Shirley in 1962 op zoek is naar een lijfwacht voor zijn tournee door het zuiden van Amerika, komt hij in contact met Tony Lip. Een Italiaans-Amerikaanse uitsmijter die graag wat wil bijverdienen. Samen reizen ze door verschillende ‘blanke’ staten aan de hand van een speciale reisgids (The Green Book) die hen informeert over plekken waar Afro-Amerikanen welkom en veilig zijn. Tijdens hun reis worden zij geconfronteerd met hun tegengestelde persoonlijkheden, gevaar en racisme maar ook met onverwachte menselijkheden en een volle dosis humor. Om veilig thuis te komen zullen zij hun verschillen aan de kant moeten zetten. Er ontstaat een bijzondere vriendschap.