Inloopspreekuur (kennisvragen en technische “EHBO”)

Kennisvragen: Mensen met een vraag over de bediening (“hij doet het niet”, “hij wil niet”, “hoe was het ook alweer”) van hun computer/laptop, iPad, iPhone, Samsung tablet, mobieltje of tablet die op Windows werkt . We gaan er vanuit dat betrokkenen geen cursus nodig hebben, een cursus volgen of al een cursus hebben gevolgd.

 

EHBO of installatie: Mensen die een programma (software), nieuw besturingssysteem (Windows 10, IOS 9, OSX ‘El Capitan’), updates van programma’s of “cloudopslag” (Dropbox, Wuala, iCloud, e.d.) willen laten installeren of waarvan de PC / laptop of iPad niet goed werkt, kunnen langs komen op het inloopspreekuur.

Alle diensten staat open voor inwoners van Hazerswoude-Dorp, het inloopspreekuur ook voor inwoners van omliggende dorpen.

 

Wanneer Iedere dinsdag , ’s morgens van 9.30 – 11.00 u. Dit aanbod loopt van dinsdag 8 november tot en met 7 maart, met uitzondering van dinsdag 20 en 27 december.
Door wie Het team van vrijwilligers, waarvan de namen hierna genoemd worden
Locatie Korenaar, zaal 3 of 1
Kosten Bijdrage voor koffie of thee, hulp € 5,00 per keer

 

Hulp aan huis

Buiten de periode van het inloopspreekuur dan wel als iemand niet in staat is naar de Korenaar te komen of een vaste PC thuis heeft, dan kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoek aan huis. Meldt u/je dan via inloop@pghkorenaar.nl, of bel met Jan Luuk van Dijk (0172 588793) of Robert Hagendoorn (0172 588332).

 

Door wie Het team van vrijwilligers, waarvan de namen hierna genoemd worden
Locatie Bij de hulpvrager thuis
Kosten Koffie of thee €1,20 en Afhankelijk tijd en draagkracht. €0, € 5,00, €10 of €20 bij tijdrovende klussen

 

Ons team

Aad van Amsterdam, Jan Luuk van Dijk, Gerard de Graan, Robert Hagendoorn, Jan Jongenotter, Ben Kok, Harrie Rijven, John van der Voort, Chris Wendt en Piet Weijers

 

contact: Jan Luuk van Dijk, tel. 588793, Robert Hagendoorn tel. 588332 of via
computerclub@pghkorenaar.nl